Αποκλειστικός Συνεργάτης Χρυσού Οδηγού Ν. Έβρου

ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΣΤΟ XO.gr

Η διαφημιστική εταιρεία PNR Ι.Κ.Ε. ως επίσημος συνεργάτης του Χρυσού Οδηγού στην Αλεξανδρούπολη και ολόκληρο το Νομό Έβρου και Ροδόπης αναλαμβάνει την επαγγελματική σας καταχώριση στο www.xo.gr τη Νο.1 μηχανή τοπικής αναζήτησης επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Το www.xo.gr αποτελεί τον πληρέστερο και εγκυρότερο επαγγελματικό κατάλογο στην Ελλάδα, που προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να απευθυνθούν στοχευμένα σε ένα μεγάλο κοινό. Ειδικότερα, η επισκεψιμότητά του ανέρχεται στους σχεδόν 3 εκατ. μοναδικούς χρήστες τον μήνα, οι οποίοι διαθέτουν επικεντρωμένο ενδιαφέρον σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

Επιπλέον, ο Χρυσός Οδηγός σας βοηθά να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής σας, αποδεικνύοντας έτσι την ωφέλεια από την προβολή σας στο www.xo.gr. Η παροχή στατιστικών στοιχείων σας δίνει πληροφορίες τόσο για τους χρήστες που είδαν την προβολή όσο και για αυτούς που εξέφρασαν αγοραστικό ενδιαφέρον.

Το www.xo.gr χρησιμοποιεί εξελιγμένες τεχνολογικές δυνατότητες και μηχανισμό πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά.